Col·laborant amb talents emergents

El passat 14 d’agost de 2023 vam tenir la sort d’actuar, a la festa major d’Arbeca, al mateix escenari que The Tyets. El duo musical de Mataró que ho està petant al panorama musical català i que ha aportat noves fusions musicals, com ara les sardanes amb el reggaeton i d’altres atrevides combinacions. Aquest atreviment els ha portat fins a l’obtenció d’un premi Enderrock a la millor cançó de l’any 2022.

Aquesta actuació del nostre grup de versions a Lleida va ser molt especial i ens va permetre compartir bones experiències, riure i bon rotllo amb un dels grups musicals més reconeguts del moment!

Actuació Fugados de Alcatraz

La col·laboració és un pilar essencial pel nostre grup de versions, ja sigui a Lleida, Barcelona, Girona, Tarragona… Recorrem tot el territori català actuant a festes majors i a tota mena d’esdeveniments, per compartir les nostres versions musicals amb tots vosaltres!

Al llarg de la nostra història hem tingut el plaer d’acompanyar, o bé ho farem properament, a talents emergents com The Tyets o els Figa Flawas i, això, ens aporta inspiració i ens permet créixer com a grup a tots els nivells.

Fugados de Alcatraz i The Tyets

Entrada triomfal a la festa major d’Arbeca

El 14 d’agost de 2023 va marcar un moment destacat a l’agenda de Fugados de Alcatraz, amb la nostra primera actuació a la festa major d’Arbeca. Va ser una nit màgica que recordarem sempre, pel bon ambient i per l’experiència de compartir escenari al costat dels The Tyets, amb els quals vam poder parlar-hi i compartir sensacions, abans i després de l’actuació.

actuació Fugados de Alcatraz

El nostre grup de versions a Lleida va entrar a la festa major d’Arbeca per la porta gran, al costat dels The Tyets i vam compartir amb el públic els millors hits dels 80’s i 90’s i també de la música actual. Els Fugados d’Alcatraz vam gaudir d’una autèntica nit de festa major, on vam marxar plens de bona energia.

Actuació Fugados de Alcatraz

Fugados de Alcatraz; el teu grup de versions de festa major a Lleida!

Aquesta festa no només ens va oferir l’oportunitat de compartir la nostra música amb un públic entusiasta, sinó també de formar part de la rica tradició cultural de la regió. La festa major d’Arbeca ofereix una oportunitat per assistir a concerts en directe, espectacles de música tradicional, parades d’artesania i gastronomia local.

Ara, seguim donant guerra amb les properes actuacions a la nostra agenda d’actuacions de 2024, on tenim moltes més sorpreses per oferir-te!

Tenim moltes ganes de seguir compartint les nostres versions musicals i la nostra bona energia amb tu! T’hi apuntes?