El 2024 s’alça com un any prometedor per al nostre grup de versions a Barcelona. Fugados de Alcatraz creix com l’escuma i el proper dia 26 d’abril tindrem l’oportunitat d’actuar a la Fira de Sant Crist a Piera per primera vegada, al Parc del Gall Mullat!

actuació Fugados de Alcatraz

Des de Fugados de Alcatraz estem molt agraïts de que hagin comptat amb nosaltres per actuar a un esdeveniment tan important com la Fira de Sant Crist a Piera. Pel nostre grup de versions a Barcelona és una oportunitat única per fer arribar la nostra música a tots vosaltres i consolidar, així, la nostra presència en l’escena musical d’aquesta regió.

guitarrista Fugados de Alcatraz

Actuar a la Fira de Sant Crist a Piera no només ens permetrà arribar a una audiència més àmplia, sinó també connectar amb els aficionats de la música en viu en un entorn festiu i acollidor. Aquest esdeveniment ofereix un marc idoni per a la promoció de la música en directe i la cultura local i és una plataforma ideal per gaudir de la millor música de tots els temps amb tots i totes vosaltres.

Fugados de Alcatraz

Música en directe, activitats i molt més a la Fira de Sant Crist de Piera

Des de concerts en directe i espectacles de música tradicional fins a parades de productes locals, artesania i tallers pels més petits, la Fira de Sant Crist a Piera ofereix oci, cultura i diversió per a tots els públics. De fet, és un esdeveniment anual que destaca per la seva importància cultural, històrica i comunitària, sent una de les fires més reconegudes de la comarca que atrau visitants de tota la regió.

guitarrista Fugados de Alcatraz

Ja ho saps, el 26 d’abril, tens una cita amb el nostre grup de versions a Barcelona, al Parc del Gall Mullat, a la Fira de Sant Crist a Piera, a Barcelona!

Vine a sentir la millor música dels 80’s, 90’s i de la música actual i viatja en el temps amb els Fugados de Alcatraz!

T’hi esperem!