FAQs

Benvinguts al backstage de Fugados de Alcatraz, on la música i la diversió es troben a l’escenari principal!
Llestos per descobrir què es cou darrere dels nostres concerts?

Festes majors

Fugados de Alcatraz és perfecte per animar festes majors, festivals i esdeveniments comunitaris on es busqui un ambient festiu i divertit per a totes les edats.

Els nostres concerts a les festes majors es caracteritzen per ser dinàmics, plens d’energia i adaptats per garantir la diversió de tot el públic present.

En esdeveniments públics, oferim un ampli repertori que abasta des dels grans èxits dels anys 80 i 90 fins als hits més actuals, assegurant que tots gaudeixin de la música.

Ens encanta interactuar amb el públic, animar-los a ballar, cantar juntament amb nosaltres i participar a l’espectacle per crear una experiència inoblidable per a tothom.

A més de l’espectacle musical, podem oferir serveis addicionals com ara DJ entre sets, animació i activitats per fer que l’esdeveniment sigui encara més entretingut.

Estigues al corrent de les nostres xarxes socials i lloc web per conèixer les properes dates de concerts i esdeveniments públics on serem presents.

És fàcil! Simplement contacta’ns a través del nostre lloc web o xarxes socials i estarem encantats de discutir els detalls del teu esdeveniment i com ho podem fer inoblidable.

Festes privades

Fugados de Alcatraz és perfecte per a esdeveniments privats com casaments, festes d’aniversari, celebracions corporatives i qualsevol ocasió especial que vulguis animar amb música en viu.

A les bode privades, ens adaptem completament a les preferències i necessitats del client, oferint un espectacle personalitzat i exclusiu per a cada ocasió.

Per descomptat! Abans de l´esdeveniment, ens reunim amb el client per discutir les seves preferències musicals, l´ambient desitjat i qualsevol altre detall important per assegurar que tot surti perfecte.

La duración del concierto puede variar según las necesidades del cliente, pero generalmente ofrecemos sets de música en vivo intercalados con momentos de entretenimiento durante varias horas.

Sí, podem proporcionar serveis addicionals segons allò sol·licitat, com DJ entre sets, animació, jocs i altres activitats per garantir la diversió de tots els convidats.

Per contractar els nostres serveis per a un esdeveniment privat, simplement contacta’ns a través del nostre lloc web o xarxes socials i estarem encantats de discutir els detalls i fer del teu esdeveniment un èxit.

Sí, tenim paquets especials que poden incloure diferents serveis com música en viu, DJ, animació i més. Posa’t en contacte amb nosaltres per conèixer les nostres opcions personalitzades pel teu esdeveniment!