Benvinguts a bord del grup de versions, especialistes en Festes Majors, Fugados de Alcatraz, on la diversió i la música dels 80’s, 90’s i principis del 2000 es fusionen per fer-te ballar, cantar i divertir-te com mai!!!

I. ELS FUGITIUS!

Qui som? Som un grup de músics de llarga trajectòria musical que fa tremolar les parets de l´avorriment i trencar les cadenes de la monotonia. Darrere d’aquest caos musical s’hi amaga un equip humà amb el poder de la diversió. Prepara’t per ser lliure de la rutina i submergeix-te en el nostre món de melodies rebels!

Contractació i empresa legal: CLAYTON GEST, SL
Direcció d’escapament: Av. Lluis Companys 4, 17180 Vilablareix (Girona)
Correu electrònic per conspirar sobre la música: info@fugadosalcatraz.com

II. NORMES PER A LA FUGA

Atenció, presoners de la diversió! Aquí van les regles per gaudir del caos controlat al nostre Lloc Web:

  1. Objectiu de les Condicions: Aquí véns a gaudir, així que les Condicions són només per assegurar-nos que ningú es perdi al laberint de la web. Atreveix-te a navegar sense por!
  2. Ets un fugitiu?: Si ets aquí, ets un dels nostres. Però recorda, amb llibertat ve la responsabilitat de no causar disturbis digitals. Juga net!
  3. Hipervincles al voltant: Pots aventurar-te per altres llocs web si et ve de gust, però recorda, som aquí per entretenir-te a tu, no per jugar a fet i amagar amb enllaços aliens.

III. OBRI ELS BARROTS DE LA RUTINA!

Tems que la música sigui interrompuda per problemes tècnics? No tinguis por, som aquí per salvar la teva festa! Tot i que no podem prometre que els ritmes siguin continus i ininterromputs, farem el que és impossible per evitar que el teu viatge musical sigui com un túnel sense sortida.

IV. ENLLAÇOS, LA FUGA A ALTRES MÓNS!

Els nostres enllaços són com els passadissos secrets d’Alcatraz, et porten a llocs emocionants però vés amb compte, no sabem què pots trobar a l’altra banda. Explora sota el teu propi risc!

V. PROPIETAT INTEL·LECTUAL, EL TRESOR DE LA MÚSICA!

Respectem l’art tant com tu, així que no pirategis el nostre tresor musical. Si trobes algú intentant emportar-se les nostres joies sense permís, avisa’ns i ho enfrontarem al jutge musical.

VI. JUDICI I ORDRE!

Sempre és divertit, fins que algú creua la línia. En cas de disputes, ens atenim a les lleis de la terra de la música i la jurisdicció ordinària. No tinguis por, no hi ha grillons aquí, només acords i ritmes vibrants!

Recorda, Fugados de Alcatraz és el teu passaport a la llibertat musical! Així que posa’t les teves millors sabates de ball i uneix-te a la festa on l’única regla és divertir-se sense límits! ????????