Benvinguts a bord del vaixell musical de “Fugados de Alcatraz”. Aquí, ens prenem seriosament la teva privadesa, però també volem assegurar-nos que et diverteixis mentre ho fem. Així que, prepara’t per a un viatge per les onades de la privadesa amb un toc d’humor.

Normatives que Aixafem amb La nostra Música

La nostra política de privadesa està a l’alçada dels grans èxits: complim amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, la Llei Orgànica 3/2018, el Reial Decret 1720/2007 i la Llei 34/2002. En altres paraules, no hi ha llei que se’ns resisteixi, roquegem amb totes!

El Capità de la Privadesa

El responsable de les teves dades al nostre vaixell és CLAYTON GEST, SL, dirigit pel nostre capità rocker Jordi Lozano. Pots trobar-nos al nostre cau musical a l’av. Lluis Companys 4, 17180 Vilablareix (Girona), o trucar al +34 658481250. Estem sempre llestos per salpar!

  • AdreçaAv. Lluis Companys 4 17180 Vilablareix (Girona)
  • Telèfon de contacte+34 658481250
  • Email de contacte: info@fugadosalcatraz.com

Registre de Nàufrags Digitals

Quan ens donis les teves dades, prometem cuidar-les com les nostres guitarres. Els guardem en un cofre segur, només per fer-los servir en concerts, promocions i mantenir la nostra connexió amb els nostres fans. I sí, mantenim un diari d’abordatge (registre d’activitats de tractament) com a bons pirates de la privadesa.

Principis del Rock and Roll de la Privadesa

Al nostre escenari, seguim els principis del rock and roll de la privadesa:

  • Llei de la Transparència del Baterista: T’expliquem tot allò que fem amb les teves dades, sense misteris.
  • Principi de Limitació de l’Estribillo: Només fem servir les teves dades per als fins que ens dius, res d’improvisar.
  • Mínim Solo de Guitarra: Recollim només el que necessitem, no volem omplir l’escenari amb dades de més.
  • Afinació Perfecta: Mantenim les teves dades precises i actualitzades, com un bon acord de guitarra.
  • Temps de Conservació al Ritme del Metrònom: Guardem les teves dades només el temps necessari, no volem acumular dades com a CDs vells.
  • Seguretat d’Estadi: La teva privadesa és el nostre concert principal, així que la protegim com al millor riff de guitarra.
  • Responsabilitat del Líder de la Banda: Ens assegurem que tots a la tripulació segueixin aquestes regles com a bons companys de rock.

Categories de Dades Rockers

Només toquem amb dades identificatives, res de dades sensibles. El nostre estil és més rock clàssic que punk provocador!

Base Legal per al nostre Show

La base legal per tractar les teves dades és el consentiment, però no et preocupis, no necessites una entrada VIP per donar-nos-ho. Sempre el pots retirar si decideixes abandonar el nostre concert, encara que esperem que et quedis fins al bis.

Drets dels Fans de la Privadesa

Teniu dret a fer crowdsurfing amb les vostres dades. Pots sol·licitar accés, modificació o eliminació de les teves dades quan vulguis, només envia’ns un senyal de fum o un correu electrònic.

Enllaços a Altres Escenaris

De vegades naveguem cap a altres escenaris (llocs web), però no et preocupis, sempre et diem cap on anem i et deixem una taula de surf (enllaç) perquè t’uneixis si vols.

Reclamacions al Capità del Vaixell

Si mai sents que el nostre concert no està a l’alçada de les teves expectatives de privadesa, sempre pots enviar una queixa al nostre capità Jordi Lozano. Però esperem que mai ho hagis de fer!

Accepta la Festa i Uneix-te a la Diversió!

En utilitzar el nostre vaixell musical, acceptes les regles de la festa, és a dir, la nostra política de privadesa. Així que endavant, uneix-te a la diversió i gaudeix del concert!

Canvis a la Lletra de la Cançó

Ens reservem el dret a canviar la lletra de la cançó (la nostra política de privadesa) en qualsevol moment. Però no us preocupeu, no us deixarem fora del ritme. Et mantindrem informat si fem algun canvi important.

Gràcies per unir-te al nostre concert de privadesa! Mantingues la festa enlaire i rockeja amb responsabilitat.

Aquesta versió de la nostra Política de Privadesa va ser afinada i posada en escena el dia 13/02/2024.