Sobre nosaltres

Som una perillosa banda de criminals que ens vam escapar de presó, coneguts per robar a bancs a punta de pistola. Vam ser els responsables del robatori històric al Banc Nacional d’Espanya. El 21 de setembre del 1999 vam robar 50 milions de les antigues pessetes. Es creu que el botí avui dia continua desaparegut.

Properes actuacions

Mantingueu-vos al corrent

Som un equip unit per la música i la diversió.

Demaneu cita per a la propera festa

Energia contagiosa en cada actuació

Fugados de Alcateaz

El Ritme Imbatible i el Groove Imfal·lible

Junts, som més que un grup de música. Som una família que comparteix la passió per la música i l’alegria de l’escenari. Vine i descobreix la màgia que fem realitat!

Talented Band Members

Benvinguts al món de la nostàlgia amb un toc de rebeldia! Som Fugados de Alcatraz, el grup de versions que et farà ballar, riure, cantar i gaudir de temes coneguts de totes les èpoques de la nostra vida. Llestos per a un viatge en el temps ple de diversió i bon rotllo?

TONI

El capitost de la banda, el líder de tots els cops. Un aire a Fito Fitipaldis d’aspecte, i de Shakira per la seva manera de moure’s a l’escenari. Un boig de la festa. El millor showman per a qualsevol festa o esdeveniment.

ISMAEL

La jove promesa es fa gran. Qualitat pura. No confondre’l amb el cantant encara que tinguin semblança. Gorra sempre posada. Molt Flow amb el baix. Et quedes bocabadat des del primer moment.

DANI

El pols de la banda, el gran fitxatge del grup. El primer en arribar i el darrer en anar-se’n. MOLT PERILLÓS!! És el que fa més soroll i el que parla menys. Sempre carregat amb molts paquets. Les mata callant.

JOSE

L’home orquestra, conegut pel metralla. Llarga experiència i molt bagatge als dits. Fa sorolls estranys. Llargs dits. Lladre professional. Aparença lenta, però rapidíssim.

GORA

De caràcter illenc, molt tranquil fins que fer sonar la seva guitarra. Comodí per excel·lència, ho toca tot i bé. No te’n fiïs. Les aparences enganyen. El més veterà de la banda.

URI

D’aparença equilibrat, però és un terratrèmol de pensaments obscurs i conspiranoics. Ens il·lumina el nostre camí a cada cop que realitzem. Persona externa als cops que donem però molt dins la logística de l’equip. És un crac en tota regla.
2011
 • Ens vam escapar 11 presos de la presó cap a la incertesa.
2012
 • Ens vam quedar amb 10 fugats donant guerra per tot el país.
2013
 • Seguim la nostra odissea amb actuacions a Catalunya i part d´Aragó. Arribem a Guadalajara.
2015
 • Seguim actius, reduïm part de la banda. Actuem a moltes festes de Catalunya, Aragó i Roma (Itàlia). Ens contracten empreses com Infojobs, BD, Schisted, Dachser per actuar a les seves festes d’empresa.
 • Enregistrem i composem la cançó «AIRE» per a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona (Institut de Recerca).
2016
 • Aleix Espargaró, pilot de MotoGP ens contracta per actuar al casament a Mas Corts. Actuem en festes per tot el territori i en casaments i festes privades a Mas de Sant Lleí, Castell de Sant Marçal, Can Magí, MNAC, CCIB Barcelona, La Llotja, Bell Recó, Mas Corts, Mas Egara….
2017
 • Fem un punt i a part a la nostra història per agafar forces… no canviem de nom i busquem altres sonoritats…
2019
 • Tornem a arrencar amb el projecte inicial. Sempre hem estat Fugados de Alcatraz !!
2020
 • El Covid ens obliga a amagar-nos i no actuar.
2021
 • Reactivem la temporada però a mitges tintes. El Covid és present. Actuem a alguna festa privada i a festivals com el Ceba’t Festival a Sabadell.
2022
 • Ara sí: renovats d’imatge, repertori i amb les piles carregades iniciem el Bella Cia Tour per tot el territori català. Aquest any repartirem plata i felicitat.
2023-2024
 • Actuem amb The Tyets, Figa Flawas, Lágrimas de Sangre, Doctor Prats, Buhos, Dorian… estem millor que mai !!