Grup de versions Barcelona 

Grup de versions a Barcelona especialistes en festes majors 

Benvinguts al món de Fugados de Alcatraz, el nostre grup de versions a Barcelona que et contagiarà una energia vibrant des de la primera nota. Amb un repertori de més de 100 cançons, us oferim 2 hores de concert amb música en viu, per gaudir d’una experiència inoblidable plena de diversió i entreteniment. 

Fugados de Alcatraz; grup de versions musicals a Barcelona 

Els nostres concerts són una explosió d’alegria, humor i bon rotllo. Amb una cuidada selecció musical que inclou èxits dels anys 80, 90 i música actual, mantenim l’ambient festiu durant tota l’actuació. La dinàmica interactiva amb el públic és marca de la casa, ja que el nostre grup de versions musicals a Barcelona combina a la perfecció la professionalitat i el carisma, fent que cada espectacle sigui únic i inoblidable. 

Grup de versions musicals per a festes majors i esdeveniments a Barcelona

Armats amb màscares de Salvador Dalí i vestits de vermell brillant, proposem una posada en escena única i repartim una energia contagiosa que us farà ballar sense parar. A Fugados de Alcatraz, el vostre entreteniment és la nostra prioritat. Amb el nostre grup de versions a Barcelona, podeu estar segurs de viure una experiència única i inoblidable en cada actuació. Us transportem a una època de diversió i emocions sense límits.