Grup de versions Lleida

Grup de versions a Lleida: gaudeix de la música en viu i de l’entreteniment amb les actuacions de Fugados de Alcatraz

Des de Fugados de Alcatraz oferim un espectacle vibrant i dinàmic allà on actuem. Hem actuat a moltes poblacions; Granollers, Maçanet de la Selva, La Pobla de Segur i moltes més. El nostre grup de versions ha actuat a Lleida i a molts punts de la província de Barcelona i això, ens ha ajudat a consolidar-nos com un dels grups musicals de versions de referència a moltes poblacions.

Amb una energia contagiosa i un repertori eclèctic, Fugados de Alcatraz promet animar qualsevol esdeveniment a qualsevol indret.

Per què triar el nostre grup de versions per actuar a la festa major de Lleida?

Amb anys d’experiència en l’entreteniment musical, Fugados de Alcatraz s’ha convertit en un referent musical arreu del territori. Amb un repertori que abasta des de grans èxits del passat fins als èxits actuals, ens presentem com un dels millors grups de versions per actuar a Lleida, ja sigui a la festa major o en qualsevol esdeveniment privat.

Contracta el nostre grup de versions a Lleida

Amb Fugados de Alcatraz, l’entreteniment està garantit. El nostre grup de versions a Lleida ofereix un espectacle ple d’energia i dinamisme que captiva l’audiència des del primer acord fins a l’últim.