Grup de versions girona

Fugados de Alcatraz; grup de versions a Girona

Fugados de Alcatraz ofereix un espectacle vibrant i dinàmic allà on va. Tenim experiència com a grup de versions a Girona, ja que hi hem actuat diverses vegades, així com a Tarragona, Lleida o Barcelona. De fet, hem actuat a la festa major de moltes poblacions del territori català i estem contents de ser un grup de versions musicals de referència a Girona, entre d’altres indrets.

Girona és una localitat rica en cultura i diversió i Fugados de Alcatraz complementa perfectament aquesta atmosfera, amb una música enèrgica i variada.

Per què triar Fugados de Alcatraz per actuar com a grup de versions a Girona?

Amb anys d’experiència en l’entreteniment musical, Fugados de Alcatraz s’ha convertit en un referent a Girona i les seves rodalies. Amb un repertori que abasta des de grans èxits del passat fins als hits actuals, sabem com mantenir la multitud ballant i divertint-se tota la nit.

El nostre grup de versions a Girona compta amb músics professionals amb anys d’experiència en l’entreteniment en viu. Amb un compromís amb la qualitat i l’excel·lència, garantim una experiència musical inoblidable.

Contracta el nostre grup de versions a Girona

La dinàmica interactiva amb el públic és marca de la casa i volem que gaudeixis d’una nit màgica al costat del nostre grup de versions musicals a Girona. Fugados de Alcatraz fa que cada espectacle sigui únic i que la nostra bona energia et pugui contagiar des del primer acord fins a l’últim.