Bona música i bon ambient amb els Fugados de Alcatraz 

Per primera vegada, el nostre grup de versions actua a L’Hospitalet de l’Infant, amb les Penyes de Sant Roc, en la celebració de la Festa Major d’Estiu. Fugados de Alcatraz està preparat per oferir un espectacle inoblidable en festes majors i festes privades, animant tota mena de celebracions. 

Fugados de Alcatraz

Vine a l’Hospitalet de l’Infant a gaudir dels millors èxits musicals! 

Amb una agenda plena de concerts emocionants, estem decidits a compartir la nostra música i energia positiva amb tots/es vosaltres. Aquesta actuació del proper 16 d’agost a l’Hospitalet de l’Infant, serà una ocasió especial, perquè puguis gaudir dels millors èxits de la història interpretats d’una forma única, en un ambient festiu i ple de bon rotllo. 

Amb més de 100 temes diferents, interpretats durant més de dues hores de concert sense descans, Fugados de Alcatraz et porta als escenaris els millors hits de tots els temps, posant èmfasi als millors temes musicals dels 80’s i 90’s, així com de la música actual. 

guitarrista Fugados de Alcatraz

Actuacions de renom a festes majors i a esdeveniments privats 

El nostre grup de versions ha tingut la oportunitat de compartir escenari amb noms reconeguts com Figa Flawas i ha actuat per a empreses de prestigi com Infojobs, L’Óreal i Danone, demostrant la nostra versatilitat i compromís en cadascuna de les nostres actuacions.  

La nostra àmplia experiència actuant a festes majors i esdeveniments privats, avala la nostra capacitat d’entretenir i captivar públics de tots els gustos i edats, consolidant-nos com un grup de versions musical intrageneracional.

Fugados de Alcatraz actuant

L’oportunitat de viure la màgia de la música en directe 

Fugados de Alcatraz està obert a noves propostes musicals per a tot tipus d’esdeveniments i festes. Amb el nostre entusiasme contagiós i el un ampli repertori musical, el nostre grup de versions està preparat per animar qualsevol ocasió i fer que sigui inoblidable. 

No deixis passar l’oportunitat de viure la màgia de la música en viu amb el nostre grup de versions, Fugados de Alcatraz!