Experiència en festes privades d’empreses de renom

Una de les raons principals per les quals Fugados de Alcatraz destaca en el panorama musical de festes privades és la seva capacitat per portar energia i diversió sense límits a cada actuació. Amb una combinació de grans èxits i versions pròpies, el nostre grup musical per a festes privades manté a la gent ballant i cantant durant tota la nit. Tenim la capacitat d’adaptar-nos a qualsevol entorn i fer partícep al públic i convidar-los a fer un viatge musical, recordant els millors èxits de la història de la música.

festa privada

Infojobs, Caves Codorniu, MNAC i molt més

Fugados de Alcatraz ha actuat en diversos esdeveniments privats de renom, des de casaments i aniversaris fins a festes corporatives i reunions familiars. Sigui quin sigui l’escenari, el nostre grup musical per a festes sempre intenta deixar petjada a tots els assistents.

Hem actuat en festes privades per a empreses de renom com; INFOJOBS, DASCHER, ANYTIME FITNESS, SALTOKI, IKEA, GROUND HANDLING, Mas de Sant Lleí, MNAC, Bell Racó, Can Magí, CCIB, Mas Egara, Villa Bugatti, Can Ramoneda, La Llotja, Caves Codorniu, i fins i tot, a Roma (Italia) per l’empresa BD FARMACEUTICS.

sala para evento privado

També tenim experiència en festivals, concerts, festes majors i festes privades i això ens ha permès viure grans experiències i ampliar els nostres coneixements i la nostra forma de treballar. Ens considerem molt més que un grup musical per a festes, ja que el nostre objectiu és que els assistens s’ho passin d’allò més bé amb la nostra música i crear una atmosfera festiva, plena de bona música i bon ambient.

festa privada corporativa

Si busques posar el toc final perfecte a la teva propera festa o esdeveniment privat, no busquis més, perquè el que necessites son els Fugados de Alcatraz!