Els Fugados de Alcatraz vam tenir l’honor d’actuar a la boda d’Aleix Espargaró amb Laura Montero, la seva actual parella, a Mas Corts. Aquesta actuació va ser una de les més especials i memorables pel nostre grup musical per a bodes, marcant una nit plena d’emocions i moments inoblidables. Recentment, Aleix Espargaró ha anunciat la seva retirada del món de MotoGP, marcant el final d’una carrera plena d’èxits i dedicació.

boda Aleix Espargaró i Laura Montero

(foto de la revista HOLA)

Una Actuació Plena d’Emocions

El casament de la parella va tenir lloc en l’entorn idíl·lic de Mas Corts, un escenari perfecte per a una celebració tan important. Es tracta d’una masia espectacular ubicada a Sant Fost de Campsentelles, oferint un entorn natural increïble.

La nit va ser plena de moments especials, amb els assistents gaudint d’un repertori de més de 100 cançons dels clàssics dels 80 i 90 i fins als èxits més recents. Des del primer acord vam ser capaços de captar l’atenció de tothom, assegurant que cada instant fos memorable. La nostra energia va contagiar a tots els assistents, que no van donar-ho tot!

Guitarrista Fugados de Alcatraz

Fugados de Alcatraz: La Banda sonora Perfecta per a Esdeveniments privats

La nostra actuació a la boda d’Aleix Espargaró és un testimoni de la versatilitat i el talent del nostre grup musical per a bodes, Fugados de Alcatraz. Tenim la capacitat d’adaptar-nos a tota mena d’esdeveniments, des de festes majors fins a celebracions privades, perquè puguis gaudir de la bona música en tota mena d’esdeveniments. Un ampli repertori i la nostra presència escènica carismàtica fan de Fugados de Alcatraz una elecció excepcional per a parelles que busquen crear un ambient festiu i inoblidable en el seu dia especial. Sabem molt bé com involucrar el públic i assegurar-nos que tothom gaudeixi d’una experiència musical única.

Un record que mai oblidarem

La nit de la boda d’Aleix Espargaró, animada per Fugados de Alcatraz, va ser una combinació perfecta d’emoció, música i celebració. Ara, amb l’anunci de la seva retirada, aquest record esdevé encara més especial.