El 18 d’agost del 2023, el nostre grup de versions musicals va fer el seu debut al Nomad Festival, un festival de renom que és itinerant i que va recorrent diversos municipis de Catalunya. El Nomad fa una aposta clara per l’oci i la cultura local a partir de concerts, activitats i tallers per a tots els públics i ha suposat una gran plataforma per donar-nos a conèixer. 

Fugados de Alcatraz con Nomad

Molt més que un grup de versions 

Fugados de Alcatraz és molt més que un grup musical de versions; les nostres actuacions et conviden a viure una autèntica experiència sensorial. Amb una llarga història d’actuacions en festes majors i esdeveniments privats, som una banda musical que ha captivat audiències de totes les edats, gràcies a una energia imparable i un innat talent musical. 

Fugados de Alcatraz al Nomad

Aquella nit, al Nomad Festival, vam conquerir l’escenari amb una actuació enèrgica i vibrant, captivant el públic des de la primera nota. Amb una cuidada selecció del repertori musical habitual, el nostre grup de versions va crear una atmosfera festiva i memorable que va deixar a tothom amb ganes de més.  

bateria Fugados de Alcatraz al Nomad

Versions musicals per a tots els públics 

Oferim estils musicals d’ èpoques ben diverses, des del rock clàssic fins al pop contemporani. El nostre repertori viatja en el temps a partir de hits musicals de tota mena, des de Bruno Mars a David Bisbal, la Oreja de Van Gogh, Sebastián Yatra, Village People, Shakira, Ladi Gaga o Michael Jackson. 

noies ballant al concert de Fugados de Alcatraz

Aquesta versatilitat musical ens ha convertit en la tria perfecta per a tota mena d’esdeveniments, des de festes majors fins a noces íntimes. La nostra capacitat per adaptar-nos a l’audiència i crear una atmosfera única, fa que cada actuació sigui inoblidable. Amb anys d’experiència en l’entreteniment en viu, amb el nostre grup de versions oferim una experiència musical de primer nivell que convida a ballar i gaudir del moment present, sense preocupar-te per res més.