Banda sonora de festes populars i festes privades

El passat 12 d’agost del 2023, el nostre grup de versions a Girona va captivar al públic que hi va ser present a la festa major de Maçanet de la Selva. La nostra energia contagiosa va crear un ambient festiu que va permetre gaudir al màxim dels millors hits musicals de la història.

Actuant al mateix escenari que DORIAN a Maçanet de la Selva

Com a destacat grup de versions a Girona, vam oferir una actuació memorable amb molt de feedback per part del públic. Durant aquest esdeveniment, vam tenir l’honor de compartir l’escenari amb el reconegut grup musical DORIAN, un grup musical espanyol reconegut pel seu estil indie pop-rock i lletres introspectives. Format a Barcelona el 2004, la banda ha guanyat popularitat gràcies a cançons emotives com “La tormenta de arena” i “Arde sobre mojado”.

DORIAN

Amb influències que van des del pop electrònic fins al rock alternatiu, DORIAN ha captivat audiències amb el seu so melòdic i lletres poètiques que exploren temes com l’amor, la nostàlgia i la recerca d’identitat. La seva presència en escenaris importants i festivals ha consolidat la seva posició com una de les bandes més emblemàtiques del panorama musical espanyol contemporani i el nostre grup de versions a Girona ha tingut la sort de compartir escenari amb ells.

Fugados de Alcatraz

Inspiració i creixement al costat de grans artistes

La presència dels Fugados de Alcatraz al mateix escenari que va actuar DORIAN, ens ajuda a consolidar-nos com a grup de versions a Girona i també créixer al costat de grans artistes, dels quals sdempre hi trobem inspiració per a les nostres actuacions.