Creant música amb un propòsit: la cançó “AIRE”

Fugados de Alcatraz no és només un grup de versions musicals; és una banda amb ànima i compromís. Un exemple destacat d’aquesta dedicació és la composició i gravació de la cançó oficial de l’Hospital Vall d’Hebrón de Barcelona (Institut de Recerca), anomenada “AIRE”. Aquesta peça musical va ser creada conjuntament amb el Mestre Pedro Pardo, conegut per la seva participació a TV3 i va simbolitzar una col·laboració molt especial que va donar lloc a una cançó excepcional.

actuació Pavelló Olímpic de Fugados de Alcatraz

“AIRE” simbolitza l’esperança i la resiliència, qualitats que són essencials per als pacients i el personal mèdic de l’Hospital Vall d’Hebrón. La cançó s’ha convertit en un himne que uneix la comunitat de l’hospital, proporcionant força i consol en moments difícils, ja que també porta un missatge profund i inspirador. Fugados de Alcatraz ha demostrat que la música pot tenir un impacte profund en les vides de les persones, anant més enllà del simple entreteniment per convertir-se en una eina de canvi i inspiració.

cantante Fugados de Alcatraz

Una actuació solidària per recordar

El compromís del nostre grup de versions musicals amb les causes benèfiques és clar i per això vam participar en la creació de “AIRE”. La nostra banda també va participar en una actuació solidària al Pavelló Olímpic de Barcelona, un esdeveniment que va reunir una gran quantitat de persones amb l’objectiu de recaptar fons i conscienciar sobre diverses causes socials. Aquest concert va ser un èxit rotund, demostrant una vegada més la capacitat dels Fugados de Alcatraz per connectar amb el públic i utilitzar la seva música per al bé comú.

Fugados de Alcatraz: un grup de versions musicals amb valors

Com a grup de versions musicals, tenim un repertori ampli i variat que abasta des de clàssics atemporals fins als èxits més recents. La nostra versatilitat els permet adaptar-se a qualsevol tipus d’esdeveniment, garantint sempre una actuació plena d’energia i emoció. Amb cada actuació, demostrem que la música té el poder de transformar vides i unir la gent per a causes nobles.