Coneix el nostre grup musical de festes majors 

El proper 24 d’agost tens una cita al calendari! Els Fugados de Alcatraz actuem a la festa major de Passanant, a Tarragona, on també hi actuaran els Figa Flawas i el nostre estimat amic DJ Moncho. Tots els membres del nostre grup musical de festes majors tenim moltes ganes de que ens acompanyis en aquesta nit tan especial. 

Figa Flawas
(foto extreta del mitjà digital Vilaweb)

Actuar al mateix escenari que Figa Flawas és una oportunitat excepcional per a Fugados de Alcatraz. Compartir espai amb artistes de renom ens permet ampliar l’audiència i arribar a nous seguidors, així com compartir talent i trobar inspiració, perquè el nostre grup musical de festes majors segueixi creixent. Aquest tipus de concerts crea una atmosfera molt màgica i ens permet compartir la nostra proposta musical amb tots vosaltres! 

Els Figa Flawas han assolit un gran èxit en els últims anys i ja compten amb grans reconeixements. Actualment, aquest duet de Valls, es posiciona com un dels grups més destacats de l’escena urbana catalana i, per això, ens fa especial il·lusió actuar al mateix escenari que ells, a la Festa Major de Passanant, Tarragona. 

Fugados de Alcatraz

Festa major de Passanant 

La festa major de Passanant és un esdeveniment molt esperat i estimat pels habitants d’aquesta localitat, situada a Tarragona. Se celebra cada any amb gran entusiasme i participació, convertint-se en una oportunitat per reunir-se, gaudir de la música en directe, les activitats culturals i les tradicions pròpies de la zona. Durant la festa major, el poble s’omple d’alegria i diversió i els carrers es converteixen en llocs de trobada, on veïns i visitants es reuneixen per compartir moments de felicitat i fraternitat. Els establiments locals també s’afegeixen a la celebració, oferint promocions especials i creant un ambient festiu que impregna tota la localitat. 

guitarra Fugados de Alcatraz

La música en directe és un dels elements estrella de la festa, amb l’actuació d’artistes locals i convidats especials que omplen l’escenari principal amb els seus ritmes i melodies, proporcionant a tots els assistents una experiència única i inoblidable. Des de Fugados de Alcatraz, com a un grup musical de festes majors, estem encantats de ser-hi presents i de gaudir amb tots vosaltres de la música en viu amb el nostre repertori musical que us farà ballar durant dues hores seguides! 

bateria Fugados de Alcatraz

El 24 d’agost, t’esperem a la festa major de Passanant!