Grup de versions Vilassar de Mar 

Grup de versions a Vilassar de Mar

Els Fugados de Alcatraz som més que un grup de versions musicals a Vilassar de Mar; som una ona d’energia creativa que busca inundar els teus esdeveniments amb ritme i emoció.

Amb la nostra passió per la música en directe i la nostra entrega al públic, convertirem el teu esdeveniment en una celebració inoblidable, marcada per la màgia dels millors hits musicals de la història.

Gaudeix del ritme amb el nostre grup de versions a Vilassar de Mar

El nostre grup de versions a Vilassar de Mar t’omplirà de bona energia amb els millors èxits musicals de tots els temps. Amb els Fugados d’Alcatraz podràs viure un espectacle de música en viu molt emocionant de dues hores, tot fent un viatge en el temps per la millor música dels 80’s, 90’s i la música actual.

Contracta el nostre grup de versions a Vilassar de Mar

Viu una experiència musical inoblidable amb el nostre grup de versions musicals a Vilassar de Mar amb Fugados de Alcatraz. Amb la nostra barreja de talent, energia i professionalitat, estem preparats per fer de la teva festa un esdeveniment veritablement especial.

Des dels clàssics de sempre fins els èxits més recents, amb Fugados de Alcatraz podràs gaudir d’una nit increïble que et farà recordar els millors moments de la teva vida!