Grup de versions Roses

Grup de versions a Roses amb els Fugados de Alcatraz

Descobreix el món del nostre grup de versions musicals a Roses i gaudeix d’una actuació màgica que et deixarà amb ganes de més!

Estem preparats per embruixar els vostres esdeveniments amb una energia contagiosa des del primer acord i, per aconseguir-ho, comptem amb un repertori eclèctic que abasta més de 100 cançons. Amb el nostre grup de versions a Roses podràs ballar al ritme dels millors hits de la història durant més de dues hores!

Grup de versions a Roses per a festes majors i esdeveniments

Els nostres concerts són una explosió de ritme i emoció. Amb una selecció musical variada, que inclou èxits de tots els estils i èpoques, mantenim l’ambient festiu durant tota la nostra actuació. La nostra interacció amb el públic és una part essencial del nostre espectacle, creant moments únics i inoblidables que et faran vibrar de satisfacció.

Contracta el nostre grup de versions a Roses

Amb la nostra passió per la música i el nostre carisma a l’escenari, us prometem una experiència que no oblidareu. Amb el nostre grup de versions a Roses, cada actuació és una oportunitat per viure emocions intensament, transportant-vos a un món de melodies i ritmes sense límits.

Uneix-te a nosaltres i deixa que Fugados de Alcatraz sigui l’acompanyament perfecte per als vostres esdeveniments. No deixeu passar l’oportunitat de viure la màgia de la música en directe amb el nostre grup de versions musicals a Roses!