Grup de versions Port de la selva

Grup de versions al Port de la Selva; Fugados de Alcatraz

El nostre grup de versions al Port de la Selva ofereix un espectacle vibrant i ple d’energia, amb un repertori musical que abasta des de clàssics atemporals fins als èxits més recents. Amb una combinació única de professionalitat i carisma, creem un ambient festiu on cada assistent es converteix en part de l’espectacle.

Els millors hits músicals de tots els temps amb el nostre grup de versions al Port de la Selva

Amb un estil únic i una energia contagiosa, convertim qualsevol ocasió en una festa èpica. No importa l’ocasió, estem preparats per portar la diversió i l’entreteniment allà on vulguis. Uneix-te al nostre grup de versions al Port de la Selva per gaudir de moments plens de música, ball i diversió.

Amb un entusiasme vibrant i un repertori divers, amb els millors hits musicals dels 80’s, 90’s i música actual, Fugados de Alcatraz es converteix en un grup de versions musicals de referència arreu del territori.

Contracta el nostre grup de versions al Port de la Selva

Actuem per festes majors, esdeveniments comunitaris, festes privades i allà on ens diguis. El nostre grup de versions al Port de la Selva s’atreveix amb tot, per fer-te gaudir dels millors hits musicals de la historia sempre que vulguis.

Contacta amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web i ens posarem amb contacte amb tu de seguida!