Grup de versions Peralada

Grup de versions a Peralada: Fugados de Alcatraz

Fugados de Alcatraz t’ofereix una actuació musical enèrgica i plena de bona energia, perquè puguis gaudir dels millors hits dels 80’s, 90’s i també de la música actual.

Amb més de 100 temes al repertori, el nostre grup de versions a Peralada t’ofereix més de dues hores de concert on no podràs deixar de cantar i ballar. Les nostres actuacions van més enllà de la música; son una aventura emocional que t’atrapa des del primer acord.

Grup de versions a Peralada per a festes majors i per a esdeveniments privats

Amb una selecció d’èxits clàssics i contemporanis, el nostre grup de versions a Peralada et farà viatjar en el temps pels millors temes de la història de la música i t’ho passaràs tan bé que et quedaràs amb ganes de més.

Ja sigui una festa a la plaça del poble o un esdeveniment privat, Fugados de Alcatraz és l’opció ideal per animar qualsevol ocasió a Peralada. Amb la nostra passió per la música i una creativitat sense límits, transformarem la teva celebració en un esdeveniment extraordinari.

Contracta el nostre grup de versions a Peralada

Uneix-te a nosaltres per a una nit plena de música, diversió i moments inoblidables. Amb el nostre grup de versions a Peralada trobaràs la banda sonora perfecta per qualsevol celebració.