Grup de versions per a bodes a Lleida

Grup de versions per a bodes a Lleida – Fugados de Alcatraz

Ambient festiu, bon rotllo, bona música i una energia que no et deixarà indiferent! Així som els Fugados de Alcatraz, un grup de versions musicals per a bodes a LLeida!

Actuem a arreu de tot el territori català i tenim un repertori de més de 100 cançons, perquè els teus assistents no deixin de ballar durant tota la nit! Amb el nostre repertori eclèctic, que abasta des dels èxits dels anys 80 i 90 fins a la música actual, garantim una selecció de cançons que faran vibrar a tots els vostres convidats.

Grup de versions musicals per a bodes a Lleida; una actuació per celebrar el teu gran dia

Fugados de Alcatraz posseeix una presència escènica autèntica que convida a la diversió. Ens adaptem a cada casament per crear una experiència única i personalitzada que us deixarà records imborrables.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix i aconseguiu la millor banda sonora per a la vostra boda amb la música del nostre grup de versions per a bodes a Lleida.

Contracta el nostre grup de versions per a bodes a Lleida

Contracta el nostre grup de versions per a bodes a Lleida, fent un viatge musical pels millors hist musicals de la la història a la teva cerimònia, per gaudir d’una atmosfera màgica amb els teus assistens.

Fugados de Alcatraz, el teu grup de versions musicals de referència a Lleida per a bodes i per a tota mena d’edeveniments privats.