Grup de versions Granollers

Grup de versions a Granollers; música en directe amb Fugados de Alcatraz


Gaudeix de la música en viu i de la bona energia amb Fugados de Alcatraz, el nostre grup de versions a Granollers. Volem compartir amb vosaltres els millors èxits musicals de tots els temps, amb música dels 80’s, 90’s i música contemporània, perquè guadiu, balleu, canteu i recordeu moments especials de la vostra vida.

El nostre grup de versions a Granollers et farà ballar durant més de 2 hores, gaudint d’una curosa selecció musical on sentiràs versions musicals ben particulars, de la mà de Fugados de Alcatraz.

Grup de versions musicals a Granollers

Ens agrada estar a prop del nostre públic, per compartir l’energia i la bona música d’una forma interactiva on tots i totes vosaltres us hi sentiu partíceps i cantem, plegats, els èxits musicals que més ens han marcat al llarg de la nostra vida. Amb una combinació de clàssics eterns i èxits contemporanis, mantenim un ambient festiu i una energia vibrant en tot moment. Prioritzem la interacció amb el públic, garantint que cadascú es converteixi en part d’aquesta experiència musical.

Contracta el nostre grup de versions a Granollers

Si vols contractar els nostres serveis, per actuar a la festa major del teu poble o a qualsevol tipus d’esdeveniment, pots contactar amb nosaltres a través de la nostra pàgina web.

Amb el nostre grup de versions a Granollers gaudiràs de música en viu de qualitat, de bon ambient i d’una autèntica festa!