Grup de versions Canovelles

Grup de versions a Canovelles; música en directe amb Fugados de Alcatraz

Fugados de Alactraz us captivarà des del primer acord, amb un ritme contagiòs que us farà ballar sense parar. Amb un repertori musical de més de 100 cançons, amb el nostre grup de versions a Canovelles podreu gaudir dels millors hits musicals de tots els temps durant més de dues hores.

Els millors hits musicals amb el grup de versions a Canovelles, Fugados de Alcatraz

Us convidem a gaudir de la música en viu amb una cuidada selecció musical que us farà viatjar en el temps i tornar a gaudir d’aquelles cançons que tant ens han marcat al llarg dels anys.

Els nostres concerts són una festa en moviment, plens de bon humor i energia positiva. La nostra interacció amb el públic és única, combinant professionalitat i carisma per crear experiències úniques i inoblidables en cada espectacle.

Contracta el nostre grup de versions a Canovelles

Amb màscares al·lusives a Salvador Dalí i una posada en escena molt particular, el nostre grup de versions a Canovelles ofereix un espectacle molt especial per gaudir amb tots vosaltres.

A Fugados de Alcatraz, el vostre entreteniment és la nostra missió principal. Amb el nostre grup de versions a Canovelles, us prometem una experiència plena de diversió i emocions positives.