Grup de versions Cambrils

Grup de versions a Cambrils: Fugados de Alcatraz 

El nostre grup de versions a Cambrils compta amb una gran experiència actuant en tota mena d’espectacles, des de festes majors fins a esdeveniments privats. Hem viatjat per tot el territori i, això, ens ha permès compartir amb tots vosaltres el nostre repertori musical.

Fugados de Alcatraz aposta per una proposta musical amb els millors hits de tots els temps, oferint versions musicals dels èxits musicals dels 80’s, 90’s i també música contemporàni, a amb un repertori de més de 100 cançons, perquè no podeu parar de ballar durant 2 hores.

Gaudeix d’una nit màgica amb el nostre grup de versions a Cambrils

A més de la selecció musical, una de les característiques principals del nostre grup de versions a Cambrils és la nostra interacció amb el públic. Ens encanta sentir-nos ben a prop de tots vosaltres i contagiar-nos d’energia i bon rollo mentres actuem, combinant professionalitat i carisma per crear experiències úniques i inoblidables en cada espectacle.

Contracta el nostre grup de versions a Cambrils

Si vols ballar i passar-ho pipa durant dues hores amb versions musicals de gran nivell, el nostre grup de versions musicals a Cambrils no et decebrà. Amb Fugados de Alcatraz, la diversió i el bon rollo estan assegurats!