Grup de versions Caldes de Malavella

Grup de versions a Caldes de Malavella; música en directe amb Fugados de Alcatraz

El nostre grup de versions a Caldes de Malavella, Fugados de Alcatraz, ofereix un espectacle musical en viu, vibrant i dinàmic, que et deixarà amb ganes de més. Amb una energia contagiosa i un repertori cuidadosament seleccionat, podràs gaudir d’una nit inoblidable al nostre costat.

Per què triar Fugados de Alcatraz a Caldes de Malavella?

Amb anys d’experiència en l’entreteniment musical, Fugados de Alcatraz s’ha convertit en un referent musical de versions arreu del territori. El nostre repertori abasta grans èxits del passat i també hits actuals, perquè tothom pugui gaudir de la millor música de la historia. Des de rock clàssic fins a pop modern, Fugados de Alcatraz satisfarà tots els gustos musicals de tots els asssistents.

Contracta el nostre grup de versions a Caldes de Malavella

El nostre grup de versions a Caldes de Malavella té experiència actuant en festes majors a moltes poblacions i també hem actuat en tota mena d’esdeveniments privats. Sigui com sigui, podem adaptar-nos a les teves necessitats perquè puguis gaudir d’una nit màgica de música en viu, amb música dels 80’s, 90’s i música contemporànea.