Grup de versions Alguaire

Grup de versions a Alguaire: Fugados de Alcatraz 

Si ets un amant de la música en viu i vols gaudir d’una actuació vibrant, divertida i que et faci viatjar en el temps, el nostre grup de versions a Alguaire és que el que estaves esperant.

Presentem un ampli i divers repertori, amb els millors hits musicals dels 80’s, 90’s i també de música contemporània. Les nostres cançons abracen des del rock clàssic fins al pop modern. Fugados de Alcatraz posa la festa a cada actuació i el nostre grup de versions a Alguaire et farà ballar de forma contagiosa durant més de dues hores.

Gaudeix del nostre grup de versions a Alguaire

Som el grup de versions a Alguaire més reconegut per oferir actuacions plenes de passió i professionalitat. Amb una àmplia experiència en escenaris de tota mena, des de festes privades fins a grans esdeveniments, Fugados de Alcatraz converteix cada actuació en una experiència inoblidable per a tots els assistents.

Contracta el nostre grup de versions a Alguaire

Si vols ballar i passar-ho pipa durant dues hores amb versions musicals de gran nivell, el nostre grup de versions musicals a Alguaire compta amb tot el carisma que busques. Amb Fugados de Alcatraz, cada espectacle és únic i inoblidable.